Videó: horrorbukás, átszakította a védőhálót a világbajnok síző

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.12.18. 21:01
Horrorbukás történt az alpesisí-világkupa pénteki franciaországi, Val d'Isere-i női lesiklóversenyén. Nicole Schmidhofer olyan sebességgel bukott, hogy átszakította a védőhálót, majd kirepült a pályáról.

Hatalmasat bukott Nicole Schmidhofer, az osztrákok világbajnok sízője az alpesisí-vk pénteki franciaországi, Val d'Isere-i női lesiklóversenyén. A 31 éves sportoló egy ugrató után túl nagy sebességgel érkezett, majd nem bírta bevenni a kaput, megbillent, átszakította a védőhálót, és kirepült a pályáról.Nicole Schmidhofer, az osztrákok világbajnok sízője az alpesisí-vk pénteki franciaországi, Val d'Isere-i női lesiklóversenyén. A 31 éves sportoló egy ugrató után túl nagy sebességgel érkezett, majd nem bírta bevenni a kaput, megbillent, átszakította a védőhálót, és kirepült a pályáról.

Schmidhofert először nehezen tudták megközelíteni a mentők, majd nagyjából fél órába telt, mire kiszabadították, majd később kórházba szállították. Az orvosok diagnózisa szerint könnyebb arcsérülést szenvedett, valamint minden bizonnyal két szalag is elszakadt a térdében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik