Tiger Woods ismét „lecsapott”, ezúttal Vonn az áldozat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.17. 10:33
null
Lindsey Vonn (Fotó: westword.com)
Közel három évig tartott a Tiger Woods és Lindsey Vonn közötti szerelem. A világ leghíresebb golfozójának és a 30 éves olimpiai és világbajnok síelőnőnek a kapcsolata azért jutott mélypontra, mert Woods megcsalta Vonnt – pont, ahogy korábban a feleségét.

Noha a pár a hivatalos közlemény szerint közös megegyezéssel szakított, azóta kiderült, mi minden játszhatott közre abban, hogy véget ért Lindsey Vonn és Tiger Woods kapcsolata.

„Lindsey régóta halogatta a döntést. Mindketten intenzív életet élnek, ami miatt nem volt annyi idejük egymásra, így végül elváltak az útjaik. Persze több dolog is volt a háttérben. Tiger unalmas volt, és csak magával foglalkozott. Megszállottan viselkedett, hajszolta a pénzt, és mindent irányítani szeretett volna maga körül” – mondta el Vonn egyik közeli barátja.

„Tiger imádja a nőket, egyszerűen szexmániás. Az utóbbi időben rengeteg gondja akadt. A legtöbb ember ilyenkor rögtön az alkohol felé fordulna, de ő nem iszik, nem is drogozik, inkább szexel. Így vezeti le a feszültséget. Tiger szerette a helyi lányokat, akiknek fizetett azért, hogy ne tudódjanak ki a kalandjai. Még csak nem is érzi úgy, hogy megcsalta a párját. Számára ez csak stresszoldás volt, semmi több. Persze Lindsey nem kutakodott a telefonjában, Tiger maga vallotta be, hogy megcsalta, de Lindseynek ez volt az utolsó csepp a pohárban.”

Az olimpiai és világbajnok síelő néhány nappal az eset után már boldogan vigyorgott az amerikai Disneylandben, a Tomorrowland című film bemutatóján – őt láthatóan nem viselte meg a szakítás.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik