Kommandósokat küldött egy telefonbetyár Lamar Odomra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.11. 13:36
null
Lamar Odomék háza a kaliforniai Tarzanában
Azzal hívták föl a 911-et, hogy a házában rálőttek a Los Angeles Clippers sztárjára. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a meglepett kosarashoz.

Lamar Odom lett az új amerikai divat következő áldozata: a hamis hívások (prank call) során névtelen bejelentők azzal hívják föl a rendőrség 911-es segélyszámát, hogy egy híres emberre rálőttek. Ami az Egyesült Államokban annyira nem is lenne meglepő, de azért minden naposnak sem nevezhető.

Lamar és Khloé Kardashain (Fotó: Action Images)
Lamar és Khloé Kardashain (Fotó: Action Images)

Péntekre virradó éjszaka a Los Angeles-i rendőrség kapott egy bejelentést, miszerint a Los Angeles Clippers játékosa, Lamar Odom a házában összeszólalkozott egy barátjával, és a vita odáig fajult, hogy a vendég rálőtt a házigazdára. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki Odoméknak, a Los Angeles-től észak-nyugatra lévő Tarzanában található házához – ahol persze sértetlenül találták a meglepett kosárlabdázót, aki egyedül volt a házban, még felesége, Khloé Kardashian sem volt otthon.

A Kardashian família nem most először került ilyen helyzetbe: a celeb család anyukáját Kris Jennert és férjét Bruce-t (az 1976-os montreali olimpia tízpróbázó olimpiai bajnoka) is megrohanta már a SWAT (a rendőrség bevetési egysége), miután egy telefonáló lövöldözésről értesítette őket.

Eddig leginkább popsztárokkal játszották ezt a magukat viccesnek gondoló telefonbetyárok, de a rendőrség mindenkit figyelmeztet: hogy ezért bizony még börtönbe is lehet kerülni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik