Kétszeresen is szépségkirálynő Mbappé barátnője – KÉPEK

Vágólapra másolva!
2018.07.17. 10:28
Kylian Mbappé nevét a világbajnokságon azok is megismerhették, akik csak ritkán követik a labdarúgás eseményeit: a 19 éves francia támadó négy góllal, világbajnokként és a vb legjobb fiatal játékosaként zárta az oroszországi tornát – szépségkirálynő párja nagy-nagy örömére. No de ki is az az Alicia Aylies?
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)
GALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotók: Instagram)

 

A gyönyörű hölgy 1998. április 21-én a Franciaországhoz tartozó Martinique szigetén látta meg a napvilágot egy környezetvédelmi vezető apa és egy vezetési oktató anya egyetlen gyermekeként. Szülei kétéves korában elváltak, tízesztendős korától kezdve édesanyjával élt Francia Guyanában, míg édesapja Martinique-on maradt.

Négy és 16 éves kora között vívott, a középiskola elvégzése után Guyanai Egyetemen jogi karára iratkozott be, hogy majd ügyvéd lehessen. 2016-ban őt választották meg Guyana legszebb nőjének, majd egy évre rá a Miss France-versenyen is elindult, ahol ugyancsak elsőként végzett, így elindulhatott a Miss Universe-viadalon is – itt helyezetlenül zárt.

A jelenleg modellkedéssel foglalkozó Alicia májusban nagy feltűnést keltett a Paris Saint-Germain egyik meccsének a lelátóján, és hamar kiderült, hogy az együttes fiatal támadójával, Kylian Mbappéval alkot egy párt.

Így örült Alicia a franciák vb-aranyának

Nous sommes Champions du Monde ! Merci pour toutes ces émotions et ces frissons ! Bravo @equipedefrance ! Merci @fff C'est le cri de la joie !! #fiersdetrebleus

48.5k Likes, 374 Comments - Alicia Aylies (@aliciaayliesoff) on Instagram: "Nous sommes Champions du Monde ! Merci pour toutes ces émotions et ces frissons Bravo..."




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik