A Harry Potter-filmek Hermionéja rögbist szeret a tengerparton - képgaléria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.11. 15:00
null
Emma Watson és Matthew Janney minden egymással töltött percet élvezett (forrás: Daily Mail) <br /><a href="Emma_Watson_es_Matthew_Janney">A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
A Harry Potter-filmek női főszereplője, Emma Watson elhagyta eddigi szerelmét, és új vizekre evezett. Az új társ Matthew Janney, aki az oxfordi egyetem rögbicsapatának kiválósága.

Angliában a hét elején röppentek fel az első hírek arról, hogy a színésznő megtalálta új barátját. Nem telt bele sok idő, máris megjelentek az első képek, amint az angliai hideg helyett a Karib-tenger egyik szigetén melegedik (össze) Emma és Matt.

A lesifotósok becserkészték őket, s máris láthatjuk a románc első napjainak bizonyítékait. Kétségtelen, hogy Matt kiváló testi adottságokkal rendelkezik, amelyet remekül tud kamatoztatni a rögbipályán… De az is biztos, hogy a feje sem üres, hiszen az Oxfordi Egyetemen tanul, mint ahogy Emma is eltöltött némi időt a patinás intézmény falai között.

Egy szemtanú így látja a helyzetet:

„Nem törődtek semmi mással, csak egymással. Matt nagyon védelmezte Emmát – gyakran fonta köré a karját.”

„Mindig úriemberként viselkedett. Látszik, hogy nagyon bele van zúgva, de ki ne lenne az, ha a Hollywood egyik legdögösebb sztárjáról van szó?! Egész idő alatt kacarásztak.”

Egy másik ismerősük szerint ugyan még friss a kapcsolat, nagyon szeretik egymást. Bár Matt nagy népszerűségnek örvend a lányok között, talán most megtalálta az igazit, merthogy kedves, karizmatikus, intelligens fickó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik