Messit ezúttal Kun Agüero faggatta a régi időkről - videó

Vágólapra másolva!
2013.10.03. 09:27
Lionel Messi és Kun Agüero nagyon jóban vannak, ezen a videón azt a történetet elevenítik fel, amikor először találkoztak. Arról is beszélnek, ki a jobb a Playstation kezelésében, no meg arról, hogyan került Messire az Independiente meze.

A videó elején az argentin tévések szuperlatívuszokban beszélnek arról, hogy történelmivé tették az interjút, merthogy néhány kérdést Kun Agüero tett fel Messinek. Azért ez nem olyan nagy durranás, de Dél-Amerikában kissé máshogyan kezelik az ilyesmit. A két futballista interjújának magyar változatát itt lehet elolvasni.

Kun: Szia, örülök, hogy látlak! Mi a pálya? Minden oké? Volna néhány kérdésem. Csak öt kérdés. Itt az első. Mit gondoltál, amikor először találkoztál velem az utánpótlásválogatottban? Tudtad, hogy ki vagyok? Emlékszel?

Leo: Igazság szerint már beszéltünk erről valamikor. Emlékszem, hogy láttalak már az Independientében, de amikor találkoztunk a válogatottban, nem ugrott be, hogy te voltál az.

Kun: És megláttad, hogyan varázsolok.

Leo: Nem, te az U17-ben voltál, nem voltunk együtt. Ebéd közben találkoztunk.

Kun: Itt a második kérdés. Az összes szobatársad közül ki volt a legrendesebb, és ki a legrendetlenebb? Én! Ezt meg is válaszoltam!

Leo: Arra nem emlékszem, hogy ki volt a legrendesebb, de a legrendetlenebb az te voltál!

Kun: Tényleg? Na jó... Ki a legjobb Playstation-játékos, akivel valaha is találkoztál? Aki legyőzött... Nem én... Abraham. Emlékszel rá?

Leo: Azt nem tudom, ki a legjobb benne, de téged megvertelek! Emlékszel, milyen gyakran mondtad: „Igen, nyertél." Valóban. Most tisztázhatjuk, hogy valamikor azt mondtad, hogy mindig megvertél engem.

Kun: Hát, nyertem ellened, te pedig ellenem! Volt az így is, úgy is. Az nem úgy volt, hogy mindig te nyertél! Hát, igen, később megvertél. De csak azért, mert sokkal ritkábban játszottam. Na, jó. Itt a negyedik kérdés. Melyik a kedvenc gólod azok közül, amelyet a válogatottban szereztél?

Leo: Nem is tudom... Talán a brazilok elleni, amellyel 4–3-ra nyertünk. A fontossága, az eredmény miatt, ilyesmi.

Kun: Akkor most jöjjön az utolsó két kérdés. És köztük az, amelyről mindenképpen szeretném tudni az igazságot. Ez az utolsó. Nem, az utolsó előtti. Ki fogja viselni a jövőben a 10-es mezt? Thiago, vagy Benja? [Messi és Kun fia]

Leo: Gőzöm sincs róla...!

Kun: Legyen az egyik az 1-es, a másik a 0-s.

Leo: Nem is tudom, majd meglátjuk.

Kun: Lehet, hogy „táncos" lesz belőle.

Leo: Remélem, szeretni fogja a focit, de ha nem, úgy is jó lesz.

Kun: Megvan a videó?

Leo: Milyen videó? Az Independiente meze!

Kun: Mit tettél, hogy ez volt rajtad? Mondd meg az embereknek az igazat!

Leo: Szerettem azt a mezt, szép mez volt, és akkoriban mindig csapatmezekben jártam.

Kun: Jó, jó, elég lesz! Szerintem ennyi volt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik