A kerti bútor lett a főszereplő az isztambuli pokolban – képek, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.23. 16:29
null
Elszabadult a pokol Isztambulban (Forrás: Action Images)
A török futballszurkolók túláradó szenvedélyességét nem kell bemutatni, a hétvégén sokadik alkalommal bizonyították csillapíthatatlan fanatizmusukat a vasárnap nézői rendbontás miatt félbeszakadt Besiktas–Galatasray rangadón.

A hosszabbítás perceiben, 2–1-es Galata-vezetésnél, Felipe Melo páros lábas becsúszását és kiállítását követően a pályára özönlő Besiktas-drukkerek százai az utóbbi évek egyik legbizarrabb támadását végrehajtva, az eredeti funkciójuk szerint a pálya köré telepített műanyag székekkel felfegyverkezve indultak meg a roham láttán az öltözők felé sietősen lépkedő játékosok irányába.

Felipe Melót kiállítása után egy műanyag üveggel vették célba, de a brazil középpályás a kezével hárította az arca felé repülő palackot.

A játékvezető a balhé forrósodását tapasztalva félbeszakította a mérkőzést, a rendőrök nagy erőkkel közbeléptek, míg a jobb belátásra tért drukkerek a kerti bútorokat hátra hagyva visszatértek a lelátókra. A hazai drukkerek rendbontása miatt a végeredmény nagy valószínűséggel 3–0-s különbséggel a Galatasaray javára lesz utólagosan jóváírva, ami a Besiktas első veresége lehet a török bajnokság 2013–2014-es kiírásban. A Török Labdarúgó-szövetség hivatalos döntése a napokban várható.

(Forrás: Action Images)
(Forrás: Action Images)
(Forrás: Action Images)
(Forrás: Action Images)
(Forrás: Action Images)
(Forrás: Action Images)
(Forrás: Action Images)
(Forrás: Action Images)

A Chelsea hétközi, Baseltől elszenvedett BL-vereségét követően sokan élcelődtek azon, mennyire is hiányzik a Stamford Bridge-en Didier Drogba, a Galatasaray vasárnap két alkalommal is eredményes gólvágója. Tegnap minden bizonnyal az elefántcsontparti csatár is elgondolkodhatott azon, mennyire is hiányoznak neki a békés londoni derbik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik