Közel 400 vendég előtt mondta ki a boldogító „igent” a Juventus edzője - galéria, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.11. 17:57
null
Antonio Conte megkoronázta a saját szezonját azzal, hogy nőül vette Elisabetta Muscarellót – <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Antonio_Conte_es_Elisabetta_Muscarello_eskuvoje')">GALÉRI</a>A (Fotók: ANSA)
Antonio Conte és menyasszonya, Elisabetta Muscarello kilenc év együttlét után esküdött egymásnak örök hűséget Torinóban.

A Juventus 43 éves trénere – aki idén már a második bajnoki címét nyerte a torinói klubbal – és menyasszonya június 9-én vasárnap, a torinói Santi Angeli Custodi templomban mondta ki, amit ilyenkor ki kell mondani – magyarán „igen"-nel feleltek a pap „holtomiglan, holtodiglan, ásó, kapa, nagyharang"-ot firtató kérdésére.


A gazzetta.it tudósítása szerint előbb, pontosan 15.47-kor a vőlegény érkezett meg a templomhoz, majd 16.30-kor gördült be az esemény helyszínére az arát szállító aranyszínű Maserati. Conte két tanúja a két testvére, Daniele és Gianluca volt, míg a menyasszony részéről a felelősségteljes pozíciót ugyancsak két testvér, Marco és Roberta töltötte be. És persze ott volt a pár 5 éves kislánya, Vittoria is a mintegy 380 vendég között.

A templomon kívül pedig szurkolók százai várták, hogy köszönthessék az ifjú párt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik