Freestyle vébére megy a walesi dagi Maradona – képek, videó

Vágólapra másolva!
2013.03.26. 15:28
null
Andrew Cassidy (Forrás: icnetwork.co.uk)
Tegnap számoltunk be egy különös, túlsúlyos fickóról, aki valóságos labdaművész. Egy mobiltelefonnal felvett videón az látszott, hogy a korpulens férfi egy kihalt, pocsolyás környékén játszik a labdával a Milford Haven-i kikötő közelében. Mára már mindent tudunk róla, sőt azt is, hogy megy a freestyle-világbajnokságra!

Nem telt hosszú időbe, és már ki is derítették, hogy Andrew Cassidy az illető. Az 50 éves férfit a videó után meghívták a freestyle-világbajnokságra is.

Cassidy jól ismert figura a walesi városban, és Maradonának becézik, úgy ragad hozzá a labda. Kezdetben sokan azt gondolták, hogy a videó kamu, de maga Cassidy erősítette meg, hogy nem az.

„Őrület, hogy ennyien nézték meg a videót. Márpedig ezeket a trükköket én magam csináltam. Néha jönnek srácok is, hogy rugdossunk kicsit, de mindig lelécelnek, amikor meglátják, hogy mit művelek a labdával.”

Andrew elmondta azt is, hogy akkor kezdett el trükköket gyakorolni a labdával, amikor 2002-ben elvesztette a munkáját. Cassidy halászként dolgozott. Azóta is naponta két órát gyakorolt a parkolóban.

„Ahhoz képest, hogy meglehetősen megtermett fickó vagyok, jó a mozgáskultúrám, az egyensúly- és ritmusérzékem.”

A freestyle világbajnokság szervezői a videót látván úgy döntöttek, meghívják a jövő hónapban Dubaiba. Első osztályra szóló repülőjegyet küldenek neki, csúcshotelben fogják elszállásolni, és napi 200 font napidíjat is tesznek a zsebébe.

„Egyszerűen szenzációs a pali. Nem lehet róla levenni az embernek a szemét."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik