Gyönyörű oltás Gera hűtlen csapattársának - kép

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 15:25
Peter Odemwingie az átigazolási szezon egyik legkellemetlenebb sztoriját tudhatja magáénak, és most még a focistahumorból is kapott egy szép adagot.

A West Bromwich Albion támadója valami oknál fogva (ami biztosan nem a pénz volt...) mindenáron el akarta hagyni a birminghami klubot, hogy aláírhasson a Queens Park Rangershez – ahol mostanában mesés szerződéseket köthetnek közepes képességű focisták is.

Ajándék a fiúktól, fogadd szeretettel! (Forrás: mirror.co.uk)
Ajándék a fiúktól, fogadd szeretettel! (Forrás: mirror.co.uk)

Nos, Odemwingie az átigazolási szezon utolsó óráiban már Londonban volt, és a Loftus Road bejáratánál ecsetelte az újságíróknak, hogy milyen boldogan ölti magára a kék-fehér csíkos mezt, amikor kiderült, hogy a két klub nem tudott megegyezni. Így szegény Peter mehetett a vasútállomásra, hogy visszavonatozzon a messzi északra.

Régi-új edzője, Steve Clark közben elkezdte osztani, hogy milyen randán viselkedett, és ezért bizony bocsánatkéréssel tartozik a többiek felé – ha egyáltalán a szemük elé mer kerülni.

Odemwingie-nek azonban szerencséje van: a WBA-játékosok nem orroltak meg rá, inkább elővették humoros énjüket, és egy csodálatos fricskával várták a tékozló fiút.

Az első edzésnapon öltözőszekrényében egy nevével ellátott QPR-mez várta Odemwingie-t, aki vette a lapot, és nyilvánosan megkövette a klubját.

„Látom és értem, hogy, amit tettem, annak milyen olvasata volt, nagyon sajnálom, bocsánatot kérek érte a klubomtól, és a szurkolóktól – áll a játékos nyilatkozatában. – Szeretnék mindenkit biztosítani a klubnál, és a szurkolókat is, hogy, miként korábban, úgy ezentúl is azon leszek, hogy a tőlem telhető legjobb teljesítményt nyújtsam."

A WBA mezében, otthon pedig tévézéshez fel lehet venni a társaktól kapott ajándékot...

„A francba, most úgy kell tennem, mintha imádnám a WBA-t. (Forrás: Action Images)
„A francba, most úgy kell tennem, mintha imádnám a WBA-t. (Forrás: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik