Demba Ba, fizesd meg a kocsimosást!

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 15:59
null
Lehet, hogy Demba Ba meglepődött? (forrás: Metro)
Egy felháborodott autómosó a Twitteren sürgette Demba Bát, hogy fizesse meg 40 fontos tartozását, mivel a csatár egyszerűen felszívódott, mióta a Chelsea-hoz távozott.

Demba Ba 7 millió fontért került a Chelsea állományába, ami jónéhány Newcastle-szurkolót elkeserített, de volt, aki másért is haragos lehetett a játékosra.

Lee Donnelly ugyanis azt állítja, hogy kicsivel azelőtt, hogy Ba Londonba távozott volna, lemosta az autóját, de pénzt azóta sem látott a munkájáért.

Donnelly azt mondja, hogy 40 fonttal tartozik neki a futballista, ezért a Twitteren szólította fel, hogy rendezze a tartozását.

„#askba, megfizeted egyáltalán a 40 fontot, amiért lemostam az autódat? Megígérted, aztán elhúztál...” – így szólt az üzenet.

Aztán a munkás Ba lelkére próbált hatni, hiszen mi az a 40 font ahhoz képest, hogy Ba 90 ezer fontot keres hetente a Stamford Bridge-en.

„#Askba, az összeg, amellyel nekem tartozol, mindössze 0,0001%-a a napi fizetésednek, szóval, fizesd ki.”

Eddig ugyan semmi sem bizonyítja, hogy a sztori valós, egyedül a twitterbejegyzés a valódi. Az autómosásért kért összeg pedig Newcastle környékén átlagosnak mondható, nincs lehúzásszaga a dolognak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik