Soványan már nem kell a Dagi: Ronaldo újra válik

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 19:15
Harmadszor is elválik éppen aktuális feleségétől Ronaldo. A korábbi brazil futballista sztár hét év házasság után szakított Bia Anthonyval. De az is lehet, hogy két lányának édesanyja unt rá a Fenomén társaságára.

Miközben a fogyókúrás valóság show-ban eddig pompás sikereket elérve 17 kilótól szabadult meg, addig a magánélete romokban hever Ronaldónak. A korábbi aranylabdás brazil csatárfenomén már hivatalosan is megerősítette: hét év házasság után elválik Bia Anthonytól, akitől két lánya született. pompás sikereket elérve 17 kilótól szabadult meg, addig a magánélete romokban hever Ronaldónak. A korábbi aranylabdás brazil csatárfenomén már hivatalosan is megerősítette: hét év házasság után elválik Bia Anthonytól, akitől két lánya született.

A februári riói karneválon még mindenki boldognak tűnt (Fotó: asadeaguia.net)
A februári riói karneválon még mindenki boldognak tűnt (Fotó: asadeaguia.net)

„Hét együtt töltött év után valóban különválnak útjaink – idézi Ronaldo nyilatkoztatá a Globo brazil napilap internetes oldala. – A döntést közösen hoztuk meg az együtt töltött évek és lányaink érdekének szem előtt tartásával. A barátságunk és az egymás iránt érzett tiszteletünk azonban mit sem változik. Őszintén reméljük, hogy döntésünket a sajtó és a közvélemény is tiszteletben tartja."

A Globo már azt is tudni véli, hogy a szilveszteri bulit, akárcsak a karácsonyit, Ronaldo barátai társaságában tölti Punta del Estén, míg Bia a családjával lesz Ibizán, abban a házban, amit Ronaldóval közösen vettek néhány évvel korábban.

Szegény Ronaldónak, úgy látszik, nincs szerencséje ezzel a házasság nevű intézménnyel: a Cruzeiro, a PSV, a Barcelona, a Real Madrid, az Inter és az AC Milan és a Corinthians korábbi zseniális csatára még mindig csak 36 éves, de már harmadik alkalommal válik el éppen aktuális, és minden esetben igen szemrevaló hitvesétől. Milene Dominguestől négy év házasság után 2003-ban vált el (tőle született Ronald nevű fia), míg a brazil műsorvezetővel, Daniela Ciccarellivel mindössze három hónapig tartott a házassága, 2005-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik