Elárverezik az edző szétverte kispad egy darabját - fotó

Vágólapra másolva!
2012.11.25. 10:03
Stale Solbakken, a Wolverhampton Wanderers menedzsere a Brighton elleni bajnokin felhúzta magát, és szétverte a kispadot. Most elárverezik a kitört plexidarabot.

A múlt hét végén a Molineux Stadionban rendezett angol másodosztályú (Chamiponship) találkozón 2–2-es állásnál a vendég Brighton javára 11-est ítélt a játékvezető, amin a Wolves mestere, a norvég Stale Solbakken annyira felhúzta magát, hogy ököllel belecsapott a kispadon ülőket az esőtől és széltől védő plexibe, amelyből ki is tört egy darab. A büntetőt Stephen Dobbie belőtte, de az utolsó pillanatokban Roger Johnson kiegyenlített.

Ott a lyuk, sajnáljuk! (Fotó: Birmingham Mail)
Ott a lyuk, sajnáljuk! (Fotó: Birmingham Mail)

A mérkőzés így végül szép emlékként kerül be a „farkasok" szurkolóinak emlékezetébe, amit a klubvezetőség még egy akcióval is megtold: jótékony céllal elárverezik a kitört plexidarabot. Rajta van a meccs dátuma, Solbakken mester aláírása és fotója, valamint egy kép a műanyag eredeti helyéről.

A brit eBay oldalon folyó licit most 422 fontnál (kb. 147 ezer Ft) tart, és a bevételen – amely végül is csak egy jelképes összeg lesz – a klub szurkolói közössége és egy veteránokat segítő szervezet osztozhat majd.

Itt pedig az árverésre bocsátott műanyag (Fotó: Birmingham Mail)
Itt pedig az árverésre bocsátott műanyag (Fotó: Birmingham Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik