C. Ronaldo, Özil, Kaká és a többiek madridi utazásra buzdítanak - videó

Vágólapra másolva!
2011.06.14. 17:37
Beindult a nyári szezon, a madridi turisztikai hivatal nagykövetei lettek a Real Madrid játékosai, akik egy rövid videóban arra buzdítják azokat, akik azon töprengenek, hol töltsék a vakációt, hogy menjenek el Madridba. Cristiano Ronaldo, Segio Ramos, Xabi Alonso, Benzema, Marcelo, Kaká, Khedira, Di María és Özil csábít.

Először mindenki azt igyekszik megfogalmazni, mi tetszik nekik a legjobban Madridban. Cristiano Ronaldo a legjobban az éghajlatot szereti, valamint az embereket, akiknek a mentalitása nagyon hasonlít a portugálokéra. Khedirának az tetszik, hogy itt az emberek imádják a labdarúgást, és nagyon szeret hatalmas tömeg előtt játszani.

Madrid nevezetességei közül Marcelo a Plaza Mayort, a Puerta del Solt, a királyi palotát ajánlja. Sergio Ramos természetesen a Kübelé (Cibeles) teret, ahol a Real Madrid a trófeáit szokta ünnepelni. C. Ronaldo a Serrano utcát ajánlja a luxusüzleteivel – neki legyen mondva. Özil komolyabb vizekre evez, ő a múzeumokat, a színházakat, a bolhapiacot ajánlja. Di María szíve csücske a Latina-negyed, mert nagyon emlékezteti őt szülővárosára, Rosarióra. Kaká a kétéves kisfiával gyakran jár az állatkertbe... világos, hogy oda küldené el az utazót.

Az ételek terén is széles a választék. Benzema a tapastól, az apró falatoktól van elájulva, szerinte mindenképpen meg kell kóstolnia annak, aki Madridban jár. Xabi Alonso jó éttermeket ajánl, Kaká a sonkára esküszik.

Amikor pedig nem futballoznak, Khedira szívesen autózik vidékre, leginkább Chichón falut ajánlja. Marcelo a feleségével és a kisgyerekkel a Retiro parkba jár, Cé sem hazudtolja meg önmagát. Olyan helyeken kóborol, ahol korábban nem volt – ez leginkább valami új étterem... Xabi Alonso vásárolgat, moziba jár, Sergio Ramos pedig imádja a flamenco-esteket, márpedig abból Madridban is van bőven.

Úgyhogy, akinek kedve van, járjon utána, igazat szóltak-e a futballisták, vagy csak promó volt az egész...

Látogass el Madridba!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik