Messi és C. Ronaldo kedvenc ételei

Vágólapra másolva!
2011.03.13. 12:47
Mit eszik legszívesebben Messi és C. Ronaldo, ha a futballban megfáradtan asztalhoz ülnek?

Messi és C. Ronaldo szinte mindenben különböznek, természetesen az ételben is más a kedvencük. Egyben azonban egyetértenek: a mama főztjénél nincs jobb. Mindketten többször is nyilatkozták, mennyire jól főz az anyukájuk. Ráadásul Cé mamája, Dolores, néhány évig szakácsnőként is dolgozott.

Messi kedvence a milanesa napoletana, ami voltaképpen egy rántott borjúszelet paradicsomszósszal, bazsalikommal, sonkával, kapribogyóval, parmezánnal a tetején. Ezt leginkább sült krumplival szereti Leo, és sokszor maga is elkészíti. A főétel után a Barca ásza általában valami egyszerűbb édességgel is beéri: jöhet a csoki- vagy eperfagyi, esetleg a croissant.

Ha egyszer Messi jönne hozzánk ebédre, azért a pizzával sem lehet nagyon mellélőni nála.

Milanesa napoletana, Lionel Messi kedvence (forrás: wikipédia)
Milanesa napoletana, Lionel Messi kedvence (forrás: wikipédia)

Cristiano Ronaldo leginkább a halételeket kedveli, közülük is legjobban a parázson sült tőkehalat, jó fokhagymásan, vöröshagymásan, ahogy az anyukája készíti. Ennek az ételnek az íze mindig szülőföldjére, Madeirára emlékezteti őt, akár csak a makaróni, amelyet szintén nagyon szeret, bár saját állítása szerint nagyon oda kell figyelnie, mennyi tésztát eszik, hiszen nem szedhet fel magára fölösleges kilókat.

Parázs fölött sült tőkehal, C. Ronaldo kedvence (forrás: wikipédia)
Parázs fölött sült tőkehal, C. Ronaldo kedvence (forrás: wikipédia)
Finom ételek, nem vitás, de hol vannak ezek egy jó kis házi gulyáslevestől?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik