Matthäust égeti legutóbbi felesége

Vágólapra másolva!
2011.03.03. 15:37
null
Itt már nem voltak teljesen egy hullámhosszon (fotó: futbolprimera.es)
Kíméletlenül nyilatkozik Lothar Matthäusról a legutóbbi felesége. Liliana mentális és lelki érettségét is kétségbe vonja egykori férjének.

Lothar Matthäus legutóbbi felesége, az ukrán modell, Liliana nem tesz lakatot a szájára, amikor egykori férje viselt dolgai kerülnek szóba. Legutóbb arról beszélt a 23 éves szépség, hogy Bulgária jelenlegi szövetségi kapitánya „végtelenül buta ember".

„Annyit azért megtanultam, hogy soha többé nem leszek szerelmes egy ekkora tuskóba" – jelentette ki határozottan Liliana. – „Ez az ember állandóan átvert, megcsalt."

Liliana a negyedik volt Lothar feleségeinek sorában, de már ez is a múlt, legújabb barátnője már a közös gyermeküket tervezgeti. Liliana szerint jobb, ha vigyáz.

„Sajnos Lothar szexmániás. Ez volt az egyik oka annak hogy elváltunk. Nem tudta legyőzni ezt a függőségét, egyszerűen nem tudott belőle kigyógyulni. Még orvoshoz is mentünk, de ő sem, tudott segíteni rajta."

Hogy mennyire beszél a sértettség az ukrán modellből, az persze egy másik történet, de a „Lothar és a nők" című folytatásos szappanopera még korántsem ért véget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik