A Real tudni szeretné, hogy valóban gondolkodik-e Modric a távozáson (Fotó: AFP)

 

Mint beszámoltunk róla, az Internazionale azon dolgozik, hogy Sime Vrsaljko után a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott egy másik játékosát, Luka Modricot is sorai között tudja. A Real Madrid középpályása állítólag szívesen igazolna Milánóba, ám Florentino Pérez, a királyi klub elnöke leszögezte: Modric csak abban az esetben kerülhet az Interhez, ha a Real megkapja a horvát szerződésében feltüntetett 750 millió eurós kivásárlási árat.

Modric nemrég tért vissza nyári szabadságáról, és jelenleg klubja Valdebebasban lévő edzőközpontjában készül az új idényre. A Real Madridnál azonban szeretnék tisztázni az esetleges távozásáról szóló híreket, ezért a Marca értesülései szerint találkozót szerveztek péntekre Modric képviselőivel a spanyol fővárosban.

A klub mellesleg nemrégiben összerúgta a port a középpályás ügynökeivel, Vlado Lemiccsel és Predrag Mijatoviccsal, amiért sem ők, sem maga Modric nem szólt a más klubokkal folytatott tárgyalásokról. Sőt, korábban azt mondták, hogy a középpályás semmikép nem hagyja el a közeljövőben jelenlegi csapatát.