Real: elfogyott Pérez türelme, eladná Bale-t – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.03.01. 11:18
null
Florentino Pérez az idény végén eladja Gareth Bale-t? (Fotó: AFP, archív)
A spanyol As információi szerint Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke úgy döntött, hogy az idény után eladja Gareth Bale-t.

 

A portál a pénteki cikkében kész tényként ír a walesi támadót érintő elhatározásról – Péreznél a hírek szerint kicsapta a biztosítékot Gareth Bale Atlético Madrid elleni „gólöröme”, de a királyi gárda első embere azzal sincs kibékülve, hogy a 29 esztendős játékos „nem tanúsít pozitív hozzáállást”, Bale emellett az öltözőben sem számít kommunikatívnak, s állítólag csendes, visszahúzódó jellem, aki kerüli a társaságot.

Az As kiemeli, hogy az elnökhöz közelálló, névtelen forrás szerint Bale már csak úgy menthetné meg madridi karrierjét, ha kiemelkedően teljesít az idény további részében, ám a forrás hozzáteszi, hogy Pérez türelme igazából olyannyira elfogyott, hogy valószínűleg akkor is eladja a walesi sztárt, ha a futballista remekül szerepel a folytatásban.

Florentino Pérez a hírek szerint 2017 nyarán nagy erőkkel azon fáradozott, hogy Bale-t eladja a Manchester Unitednak, amely szerződtette volna, de a játékos elutasította a távozás lehetőségét, és mindenképp maradni akart a spanyol fővárosban.

Bale 2013 nyarán igazolt a Real Madridhoz, ám azóta rengeteget volt sérült, a tétmérkőzések mindössze 58 százalékán lépett pályára – Santiago Solari, a gárda jelenlegi vezetőedzője ráadásul csak epizódszereplőként számol Bale-lel, aki az elmúlt hetekben jobbára csereként szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik