La Liga: 9 éve nem látott kevés néző előtt nyert a Real

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.20. 00:05
null
Bale a második gólt ünnepli (Fotó: AFP)
A madridi csapatok mérkőzésén az első félidőben Dani Carvajal, a másodikban pedig Gareth Bale volt eredményes, a Real Madrid 2–0-ra győzött a Getafe ellen.

Mindössze 48 466 néző foglalt helyet a Santiago Bernabeu stadionban a Real Madrid–Getafe találkozó előtt, ami 2009. május 24 óta a legalacsonyabb hivatalos nézőszámot jelenti a Real Madrid hazai bajnoki mérkőzéseit tekintve.

Ennyien látták, ahogy a néhány napja igazolt Thibault Courtois a kispadon kezd: a Real Madrid kapuját a Costa Rica-i kapus, Keylor Navas őrizte.

A mérkőzés első negyedórájának végén Gareth Bale fejese a lécen csattant, ekkor még mázlija volt a vendégcsapatnak, néhány perc múlva viszont már nem: Dani Carvajal fejelt a kapuba okosan egy kipattanó után.

A fordulás után aztán Bale is gyorsan betalált, Marcos Asensio használta ki ellenfele bizonytalankodását, majd a walesihez játszott, aki gólra váltotta a beadást. Ezzel Bale elmondhatja magáról, hogy a Realban legutóbbi 11 kapura lövéséből nyolcból gól lett.

Ezzel egyébként a Real Madrid el is döntötte a három pont sorsát és megnyerte a fővárosi csapatok mérkőzését, így győzelemmel kezdte a bajnoki szezont.

A találkozó egyébként egy meglehetősen szokatlan jelenetet is hozott: David Soria, a Getafe kapusa a második félidő közepén egy hazagurított labdát előreívelt, de eltalálta a pálya fölötti pókkamerát, így a meccs játékvezetői labdával folytatódott.

SPANYOL LA LIGA
1. FORDULÓ

Real Madrid–Getafe 2–0 (Carvajal, 20., Bale 51.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik