Barca: kimaradt a keretből, a Premier League-et választotta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 14:49
Egybehangzó angol és spanyol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Aston Villában folytatja a pályafutását Adama Traoré, a Barcelona tizenkilenc éves támadója. A spanyol korosztályos válogatott játékos azután döntött a távozás mellett, hogy nem utazhatott el a katalánok egyesült államokbeli túrájára.

A Barcelona második csapatának keretéhez tartozó Traoré a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a Király-kupában is bemutatkozott már a felnőttek között, sőt utóbbi sorozatban gólt is szerzett, a szakmai stáb azonban – Munirral és Sandróval ellentétben – nem vitte magával a tengerentúlra.

Az ígéretes jövő előtt álló támadó ezt nem vette jó néven, megharagudott a vezetőségre, és úgy döntött, elhagyja a csapatot. A Premier League-ből a Liverpool és a Stoke City is érdeklődött iránta, ám Adama állítólag az Aston Villa ajánlatát fogadta el.

A nemzetközi sportsajtó arról ír, a birminghami együttes 12 millió eurót fizet a 63 spanyol másodosztályú bajnokin nyolc gólt jegyző Adamáért, aki három plusz egy éves szerződést köt új csapatával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik