Barcelona: az elnök elismerte, átigazolta volna Pogbát

Vágólapra másolva!
2019.04.08. 20:54
null
„Hogy engem le akart igazolni a Barca?” (Fotó: AFP)
A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu az ESPN FC-nek elmondta, a katalánok szerették volna szerződtetni a Juventustól az azóta a Manchester Unitedben futballozó Paul Pogbát 2016-ban, ám az anyagiak miatt nem jöhetett létre az üzlet.

 

Mint ismert, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében éppen az MU-val csap össze egy héten belül kétszer a gránátvörös-kék alakulat, ezért is aktuális a téma.

2015 nyarán Paul Pogba Torinóban játszott, mi pedig egyszerűen annyit mondtunk a Juventusnak, hogy ha egy nap úgy döntenek, hogy eladják a játékost, érdeklődnénk iránta” – kezdte mondandóját Bartomeu.

„Amikor végül az eladás mellett döntöttek, megmondták nekünk, milyen ajánlatot várnak, mi viszont nem engedhettünk meg magunknak akkora kiadást abban az időszakban.”

„Így Manchesterbe ment, ahol azóta is jobbá teszi a csapatot, hiszen ő a jelenlegi futballvilág egyik legnagyobb csillaga. De inkább nem beszélek más csapatok játékosairól, mert biztos vagyok benne, hogy a Barcelonának is vannak olyan játékosai, akik jól szerepelnének más csapatokban.”

Bartomeu ezt követően néhány szóban még elmondta véleményét a Manchester Unitedről, amellyel április 10-én és 16-án csap össze a Barca.

„Azt vettem észre, hogy a United az elmúlt néhány évben nagyon jó csapattá formálódott, jó játékosok érkeztek hozzá. Biztos vagyok benne, hogy jövőre esélyesek lesznek a Premier League-ben, idén pedig a Bajnokok Ligájában.”

SZERDA
BAJNOKOK LIGÁJA

NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

21.00:Manchester United (angol)–FC Barcelona (spanyol) (Tv: M4 Sport)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik