Atlético: Az Aranylabda legendává tenne – Griezmann

Vágólapra másolva!
2018.10.14. 15:48
null
Griezmann nemhogy Aranylabdát akar nyerni, de Atlético-játékosként akarja azt (Fotó: AFP)
Újabb, nem éppen szerény nyilatkozatot tett Antoine Griezmann, aki kijelentette, a legnagyobb célja az, hogy az Atlético Madrid játékosaként nyerje el egyszer a France Football által alapított trófeát.

„Az Aranylabda igazi legendává tenne, semmire sem vágyom jobban, mint hogy az Atlético Madrid játékosaként elnyerjem" – jelentette ki a spanyol Marcában Antoine Griezmann, aki az elmúlt hónapokban több szerénytelen nyilatkozattal is előállt. Korábban például kijelentette önmagáról: a futball nagyságai között egy asztalnál van a helye Cristiano Ronaldóval és Lionel Messivel. Mindezt azután találta mondani, hogy nem került be a legjobb háromba sem az UEFA, sem a FIFA Év Játékosa-díjánál, hiába nyert klubcsapatával Európa-ligát és a franciákkal világbajnoki címet.

„Hogy az Atléti történelmének legnagyobbjai között emlegessék a nevem, ez az álmom, ezt akarom, ez tenne igazán büszkévé. Ezért dolgozom nap mint nap. Mindig ambiciózus ember voltam, aki többet és többet akar."

Ha Giezmann vágya valóra válna, az azt jelentené, hogy az Aranylabda elmúlt 62 évében először nyerne Atlético Madrid-játékos. A jelöltlistát látvaa számok nem neki dolgoznak...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik