Real Madrid: ha Wales nem jut ki a vb-re, Bale visszavonulhat – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 19:40
null
Elképzelhető, hogy Gareth Bale már a nyáron befejezi a pályafutását (Fotó: AFP)
Ha a walesi válogatott nem jut ki a katari labdarúgó-világbajnokságra, Gareth Bale a nyáron befejezheti a pályafutását – számolt be róla David Ornstein brit újságíró a The Athletic hasábjain.

 

Az Egyesült Királyságban nagy elismertségnek örvendő David Ornstein a The Athletic hasábjain válaszolt az olvasók legaktuálisabb kérdéseire. Az egyik kérdező Gareth Bale jövője és esetleges átigazolása után érdeklődött.

Ornstein információi szerint a nyáron szabadon igazolhatóvá váló Bale a nyáron befejezheti a pályafutását, ha a walesi válogatott nem kvalifikálja magát az év végi világbajnokságra. Megjegyzi, az gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Real Madrid nem hosszabbít szerződést a 32 éves támadóval, de ha a walesiek kijutnak a katari vb-re, akkor a futballista folytathatja még a játékot – valószínűleg nem topklubban –, hogy formában maradjon a világbajnokságig.

Bale-ék az európai pótselejtező elődöntőjében Ausztriát fogadják március 24-én, továbbjutás esetén – ugyancsak otthon – Skóciával vagy Ukrajnával mérkőznek meg a vb-szereplésért.

Bale a jelenlegi idényben klubszinten csak a Real Madrid első három bajnoki mérkőzésén lépett pályára, egyetlen gólját a Levante ellen szerezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik