Atlético: a Bayernhez aláíró védő már nem játszik az idényben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.28. 15:50
null
Lucas Hernández a Bayern München második nyári igazolása <a href="http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-a-sportigazgato-bejelentette-vilagbajnok-vedo-erkezik-a-nyaron-2677679" target="_blank">Benjamin Pavard</a> után (Fotó: AFP)
Egybehangzó spanyol és francia értesülések szerint a következő idényt a Bayern Münchennél megkezdő Lucas Hernández minden bizonnyal nem lép többet pályára az Atlético Madridban.

 

A világbajnok balhátvéd szerda este esett át térdműtéten az egyik innsbrucki magánklinikán.

„Bejelenthetem, hogy az operáció nagyon jól sikerült és itt, Münchenben végzi majd a rehabilitációt” – mondta a beavatkozásról és Hernándezről Niko Kovac, a bajorok vezetőedzője.

A problémát a játékos jobb térdében az átigazolás előtt szokásos orvosi vizsgálat tárta fel.

„Ha minden jól megy, a következő szezon első játéknapján már bevethető lesz” – tette hozzá Kovac, hangsúlyozva: ez nem jelenti azt, hogy Hernández már a nyári első edzésen is ott lesz.

Lucas Hernández eddigi pályafutását szinte teljes egészében az Atlético Madridnál töltötte, amellyel 2018-ban Európa-ligát és európai Szuperkupát nyert. 2014-es debütálása óta 110 tétmérkőzésen szerepelt, ezeken a találkozókon egy gólt szerzett. A Bayern klubrekordot jelentő 80 millió eurónak megfelelő összeget fizet a védőért, aki öt évre szóló szerződést írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik