Atlético: „Rossz képet akartak festeni rólam a klubnál”

Vágólapra másolva!
2018.09.05. 16:53
Az Atlético Madrid balhátvédje, Filipe Luís a brazil globoesporte.com internetes sportoldalnak bevallotta, a nyáron a Paris Saint-Germainhez szeretett volna szerződni, de a madridi klub még azt sem engedte meg, hogy az átigazolás feltételeiről tárgyaljon a párizsiakkal.

„Kértem az Atléticót, hogy engedjen el, ahogy Gabit is (a „matracosok” csapatkapitánya a katari al-Szaddhoz igazolt – a szerk.), de annak ellenére, hogy hasonló hosszú idő volt hátra a szerződésünkből, azt válaszolták, ez nem ugyanaz a szituáció – mondta Filipe Luís. Az én esetemben nagyon kevés volt hátra az átigazolási időszakból, ezért a klub már nem tudott volna megfelelő helyettest találni, így maradnom kellett. Ugyanakkor hazudtak, amikor azt állították, hogy ki akartam kényszeríteni a távozást. Ez nagyon elszomorított, mert rossz képet akartak festeni rólam a klubnál.”„Kértem az Atléticót, hogy engedjen el, ahogy Gabit is (a „matracosok” csapatkapitánya a katari al-Szaddhoz igazolt – a szerk.), de annak ellenére, hogy hasonló hosszú idő volt hátra a szerződésünkből, azt válaszolták, ez nem ugyanaz a szituáció – mondta Filipe Luís. Az én esetemben nagyon kevés volt hátra az átigazolási időszakból, ezért a klub már nem tudott volna megfelelő helyettest találni, így maradnom kellett. Ugyanakkor hazudtak, amikor azt állították, hogy ki akartam kényszeríteni a távozást. Ez nagyon elszomorított, mert rossz képet akartak festeni rólam a klubnál.”

A brazil válogatott játékos hozzátette, a feszült helyzetet azóta sikerült rendezni, így továbbra is az Atlético sikeréért dolgozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik