Barca: megvan az első nyári igazolás, ismerős arc érkezhet?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.12. 15:01
null
Még egy Suárez Barcelonában? (Fotó: Reuters)
Katalán lapértesülések szerint megvan az FC Barcelona labdarúgócsapatának első nyári szerzeménye, ráadásul egy ismerős arc érkezhet a Camp Nouba a következő átigazolási idényben.

 

Egyelőre még pletykaszinten sem került elő sok név a Barcelonát illetően, ám most a katalán Sport beszámolója szerint már el is dőlt, megvan az első új igazolás.

A gránátvörös-kékek ügyeiben többnyire jól értesült lapnál úgy tudják, Denis Suárez térhet vissza a csapathoz.

A 22 esztendős spanyolt 2015 nyarán engedte el 3 millió euró körüli összegért a Villarrealhoz a Barca, a középpályás pedig olyan meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy most visszavásárolnák.

Luis Enriquét állítólag nagyon hamar meggyőzte Suárez, és már a télen is kopogtatott a „sárga tengeralattjáró” ajtaján, ám akkor azt a választ kapta, próbálkozzon inkább a nyáron.

Ő pedig úgy tűnik, így is tesz!

Suárez a 2015–2016-os idényben 32 bajnokin kapott lehetőséget a Villarrealban, ezalatt négy gólt szerzett és hét asszisztot osztott ki.

Piaci értéke jelenleg 12 millió euró körül mozog a transfermarkt.de becslése szerint, ám azt senki sem tudja, milyen visszavásárlási opció szerepel a spanyol szerződésében. Vélhetően ennek az árnak csak a töredékét fizeti majd ki a Barcelona.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik