Real Madrid: „Félek, Beníteznek gondjai lesznek CR-rel…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.16. 18:45
Bodo Illgner, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi kapusa úgy véli, Rafa Beníteznek, a blancók új vezetőedzőjének gondjai lehetnek Cristiano Ronaldóval, a portugál ugyanis nincs hozzászokva a rotációhoz.

„Meglepődtem, mikor hallottam, hogy Carlo Ancelotti távozik Madridból. Egy gyengébb szezon után máris kirúgták, pedig véleményem szerint a vezetőségnek hagynia kellett volna dolgozni az olaszt” – árulta el a német Sport1-nek Bodo Illgner, aki 1996 és 2001 között volt a Real Madrid játékosa.Bodo Illgner, aki 1996 és 2001 között volt a Real Madrid játékosa.

„Nincs mit tenni, ez már a múlt, most Rafa Benítezre figyel a világ, a spanyol pedig bebizonyíthatja, nem véletlenül került egy ilyen hatalmas klub kispadjára. Ha az egész csapat együtt dolgozik, nem lesz baj. Az egyetlen, amitől félek, hogy Cristiano Ronaldóval gondjai lesznek Beníteznek…” – tette hozzá a német.

„Mindenki tudja, hogy az új edző speciális rotációs technikával dolgozik, így most lesznek olyan meccsek, ahol Cristiano Ronaldo is csak a kispadon kap majd helyet, ezt pedig fel kell dolgoznia a portugálnak. Hatalmas feladat vár Benítezre, nem sokan irigylik most…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik