Real: marketingfogás - az MLS-be vezethet a csatár útja

Vágólapra másolva!
2015.04.06. 14:17
Angol sajtóértesülések szerint az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő, Kakát is soraiban tudó Orlando City a Real Madridban kölcsönben szereplő Javier Hernández szerződtetését fontolgatja.

A 26 éves csatár a Manchester United és a Real Madrid megállapodásának értelmében a jelenlegi szezonban a királyiaknál futballozik, ám Karim Benzema mellett második számú csatárnak számít, és csak ritkán kap játéklehetőséget.

A 2014–2015-ös idényben 21 tétmérkőzésen négy gólt szerző támadó iránt Angliából a Southampton, a Stoke City, a West Ham United és az Everton, míg a nevesebb kontinentális csapatok közül a Wolfsburg, a Milan, a Lazio és az Inter érdeklődik.

Az Orlando Citynél azért (is) vetődött fel a neve, mert az MLS-ben idén bemutatkozó franchise-nak jelentős létszámú latin-amerikai szurkolótábora van, tehát Chicharito megszerzésével vélhetően marketingszempontból is jó üzletet csinálnának.

A Real Madrid tavaly nyáron egy évre vette kölcsön Hernándezt, akinek a végleges megvásárlására a szezon végén opciós joga lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik