Real: Carlo Ancelotti teljes szabadságot ad C. Ronaldónak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 09:20
Carlo Ancelotti, a spanyol Real Madrid olasz vezetőedzője arról nyilatkozott az LA Galaxy ellen 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzést követően, hogy teljes szabadságot biztosít legértékesebb futballistájának, Cristiano Ronaldónak.

„Mindent figyelembe véve jók voltunk. Elégedett lehetek, mert akartuk, hogy jól is játszunk, és ez a legfontosabb. Di María és Benzema különösen jól teljesített, Cristiano Ronaldo és Kaká úgyszintén – mondta csapata győzelméről Ancelotti, majd röviden külön kitért a portugál világklasszisra. – Cristianónak meg kell keresnie azt a pozíciót, ahol ő szeretne játszani. Nem én leszek az, aki változtatok a posztján. Neki kell kiválasztani azt, hogy a pálya melyik részén akar játszani.”

Az olasz tréner „egységesnek” nevezte övéit, és megjegyezte: a sikeres szezonrajt érdekében azért szükség van arra, hogy erősebb ellenfelekkel is összemérjék erejüket, illetve azért cserélt sokat, hogy a sérülésveszély minél kisebb legyen. Gareth Bale-re is tett utalást – a walesi a madridiaknál úgy is állandó napi témát szolgáltat mostanság –, mondván, „a keret már így is nagyon erős, de majd meglátjuk, mi történik vele”.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik