Real Madrid: Jesé után az orosz tehetség is hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 16:08
Meghosszabbította a szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatával Gyenyisz Cserisev, az együttes 22 esztendős szélsője. Az orosz utánpótlás-válogatottakat végigjáró futballista három évvel toldotta meg jövő nyáron lejáró kontraktusát, azaz 2017-ig kötelezte el magát a „királyiakhoz”.

Cserisev a legutóbbi szezonban 34 mérkőzésen lépett pályára a spanyol másodosztályban szereplő Real Madrid Castillában, és 11 gólt szerzett, valamint kiosztott nyolc gólpasszt.

Teljesítményével rászolgált arra, hogy a nyáron a blancók első csapatával kezdhesse meg a felkészülést, Carlo Ancelotti vezetőedző pedig – Marcelo és Fábio Coentrao távollétében – balhátvédként „próbálgatta” az egyébként a támadósor szélein bevethető játékost. A 22 éves labdarúgó azonban jól teljesített alkalmi szerepkörében, így a madridi klubvezetők úgy döntöttek, hogy szerződést hosszabbítanak vele.

Cserisev eddig a Real Madrid felnőttcsapatában és az orosz A-válogatottban is egyszer léphetett pályára hivatalos mérkőzésen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Real Madrid a spanyol korosztályos-válogatott Jesével is hosszú távú szerződést kötött.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik