Spanyolország: a világbajnokok átvették az Asztúria Hercege-díjat

Vágólapra másolva!
2010.10.23. 01:00
Vicente del Bosque szövetségi kapitány és a világbajnok spanyol válogatott tíz tagja ma ünnepélyes keretek között átvette az Asztúria Hercege-díjat Oviedóban.

Az ibériai Nobel-díjként számon tartott elismerés átadását Luis Aragonés is a helyszínen tekintette meg, és Del Bosque a színpadra hívta elődjét – akitől sok kritikát kapott a világbajnokság alatt is –, hogy ő is rajta legyen a díjazottakról készült fotókon.

„Nem rivalizálunk Luisszal, egyszerűen csak véleményt cserélünk. Megkerestem, mert ő is megérdemli ezt az elismerést. Sosem volt köztünk veszekedés, csak más volt a véleményünk néhány dologról. Soha nem volt problémánk egymással" – mondta Del Bosque.  

„Megható pillanat volt, nem felejtem el a képet, ahogy Luis Del Bosquéval áll ott. Luis megérdemelte, hogy itt legyen. Ha valaki megváltoztatta a labdarúgásunkat, akkor az ő volt" – jelentette ki a sérüléssel bajlódó Xavi, aki egyedül képviselte a Barcelonát az ünnepségen.

A díjátadón a katalánok középpályása mellett Pepe Reina, Sergio Ramos, Jesús Navas, Juan Manuel Mata, Javi Martínez, Carlos Marchena, Fernando Llorente, Joan Capdevila és Iker Casillas vett részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik