Real Madrid: Roberto Carlos szerint helye lenne a mai csapatban

Vágólapra másolva!
2007.09.05. 13:29
A válogatott szünetet kihasználva a spanyol fővárosban érkezett a Real Madrid korábbi kulcsembere, a nyáron a török Fenerbahcéhoz szerződött Roberto Carlos (képünkön). A brazil balhátvéd úgy véli, a mai csapatba is beférne.

Véleményét alátámasztják a Marca internetes oldalának szavazói is, akik 57,5 százalékban igazat adnak Roberto Carlosnak - szerda 12:00 órás adat, hétezer beérkezett szavazatot követően -, míg 42,5 százalékuk mondja azt: bizony éppen időben váltott, hiszen ebbe a megfiatalított, átalakított csapatban már nem lenne helye.

A brazil posztján a holland import Royston Drenthe kapott eddig jobbára szerepet a Realban, ám a Carlos-utódnak kikiáltott játékos inkább Edgar Davidshoz hasonló, úgy fizimiskában, mint játékban és inkább a pálya közepén érzi jobban magát, mint a szélen.

Roberto Carlos 1996 és 2007 között szerepelt a királyiaknál, 370 bajnoki lépett pályára, 46 gólt szerzett. Madridi tartózkodása idején kirobbanthatatlan volt a kezdőcsapatból.

A „blancók” színeiben nyert négy bajnoki címet, három BL-t, három spanyol Szuperkupát, két Interkontinentális-kupát és egy európai Szuperkupát.

VIDEO

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik