Ronaldinho nem gondolkodik arról, hogy az AC Milanhoz igazol

Vágólapra másolva!
2007.05.18. 10:24
Az FC Barcelona aranylabdás brazil csillaga, Ronaldinho kizárta a lehetőséget, hogy az AC Milanhoz igazol. Ezzel talán véget értek azok a találgatások, amelyek a zseni távozásáról szóltak, és amelyek szerint a Milan 69 millió eurót is hajlandó lenne megadni a támadó középpályásért.

„Nem gondolok semmi másra, csak a Barcelonára – jelentette ki utóbb Ronaldinho. – Szerződésem van itt, és ilyen gondolatokkal (ti. a távozással – a szerk.) egyáltalán nem foglalkozom.”

„Mindig is azt mondtam, hogy nagyon jól érzem magam a Barcelonánál” – tette hozzá a 27 éves klasszis egy sajtótájékoztatón.

Bár a Barcelonánál, ha nem nyeri meg a spanyol bajnokságot, minden bizonnyal komoly változásokra lehet számítani – több játékosától és Frank Rijkaard vezetőedzőtől is megválhatnak a gránátvörös-kékek – az együttes legfontosabb játékosának távozása valószínűtlen.

Pár nappal ezelőtt a La Gazzetta dello Sport vezető olasz sportnapilap már arról cikkezett, hogy a Milannak nem is elsősorban az elérhetetlen Ronaldinhóra „fáj a foga”, hanem a kameruni Samuel Eto’óra.

Lapértesülések szerint a Silvio Berlusconi tulajdonában lévő milánói klub nem sajnálna 28 millió brit fontnak megfelelő összeget sem kiadni a háromszoros afrikai aranylabdásért.

Ronaldinhónak 2010-ig szól a szerződése a Barcelonánál.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik