Férfi röpi Extraliga: szépített a MAFC a bronzcsatában

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2022.04.28. 21:24
A MAFC-BME 3:2-re nyert a Kazincbarcika otthonában a férfi röplabda Extraliga csütörtöki mérkőzésén, a harmadik helyért zajló párharc harmadik felvonásán – tudósított a Magyar Távirati Iroda.

A hazaiaknál Szabó Dávid és Blázsovics Péter, a vendégeknél a kubai center Tomas Alejandro Lescay Favier ütött 19 pontot, ezzel ők lettek a mezőny legeredményesebb játékosai.

A párharc kedden a fővárosban folytatódik – tekintett előre az MTI.Szabó Dávid és Blázsovics Péter, a vendégeknél a kubai center Tomas Alejandro Lescay Favier ütött 19 pontot, ezzel ők lettek a mezőny legeredményesebb játékosai.

A párharc kedden a fővárosban folytatódik – tekintett előre az MTI.



FÉRFI RÖPLABDA EXTRALIGA
A 3. HELYÉRT, 3. MÉRKŐZÉS
GreenPlan-Kazincbarcika–MAFC-BME 2:3
(–18, –18, 16, 22, –10)
Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont, 511 néző. V: Jámbor, Bátkai-Katona.
VRCK: Moraes 6, Csizmadia 4, Ciupa 14, Juhász 3, Szabó D. 19, Blázsovics 19. Csere: Dudás, Budai (liberók), Péter B., Bibók 1, Árva 2. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MAFC-BME: Eke 10, Gomez Galvez 8, Godoi Da Silva 14, Lescay Favier 19, Szabó Barna 16, Krupánszki 8. Csere: Pápai, Bozóki (liberók), Szabó Bence, Torbica, Szabó Balázs, 2, Benkő 1. Vezetőedző: Nagy Péter.
MESTERMÉRLEG
Toronyai Miklós: – Nagyon sok hibát vétettünk az első két játszmában, nem mertünk nyitni, görcsösek voltunk. Az akarattal nem volt baj, mert hajtottak a fiúk, azonban ma több hiba csúszott a játékunkba, az ötödik szettben pedig képtelenek voltunk megfogni Gálvez nyitásait. Gratulálok az ellenfélnek, de nyerni megyünk kedden Budapestre.
Nagy Péter: – A mérkőzés első pontjától kezdve blokkban, valamint védekezésben nagyon fókuszáltak voltunk. A harmadik, negyedik szettben egy kicsit megfáradt a csapat fejben, de nagyon örülök, hogy az 5. szettet sikerült végig uralni, főleg, Julio remek nyitásainak köszönhetően.
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–1, a Kazincbarcika javára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik