Női röplabda Extraliga: hatalmas csata, mégis 3:0 a derbin

Vágólapra másolva!
2021.11.06. 17:59
null
Török Kata (Fotó: Imre György/Békés Megyei Hírlap, archív)
A Vasas három, végletekig szoros játszmában győzött az MTK Budapest otthonában a női röplabda Extraliga alapszakaszának szombati mérkőzésén.

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ , 4. FORDULÓ
MTK Budapest–Vasas Óbuda 0:3
(–23, –24, –27)
Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok, 250 néző. V: Szabó Zs., Kiss z..
MTK:Giommarini 11, Kilyénfalvi 8, Windisch 11, Sziládi 18, Tettamanti 6, Berkó 2.Csere:Szalai (liberó), Borsos, Tatár 1.Vezetőedző:Leiszt Máté.
Vasas:Bojko 15, Papp 2, Vezsenyi 8, Zernovic 16, Kalicanin 6, Király-Tálas 2.Csere:Juhár (liberó), Kump 1, Fábián, Malloy 8.Vezetőedző:Giannisz Atanaszopulosz.
MESTERMÉRLEG
Leiszt Máté:
–Örülök, hogy végre megint a jó arcunkat mutattuk, aminek köszönhetően nagyon közönségszórakoztató meccset játszottunk. Gratulálok mindkét csapatnak.
Giannisz Atanaszopulosz:– Az MTK tabellán elfoglalt helye nem reális, mert ennél sokkal jobb csapata van. Az ellenfél játékosai agresszívan nyitottak, emellett nagyon jó a blokkvédekezésük, ezért szenvedtünk ennyire. Nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel, de azzal igen, hogy mindhárom szettet le tudtunk zárni annak ellenére is, hogy többször voltunk nehéz helyzetben – különösen örülök, hogy a harmadikban 20-24-ről visszajöttünk. Még a korábbinál is keményebben kell dolgoznunk és jobb koncentrációra van szükségünk az ilyen együttesek ellen is, nem csak a címvédő ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik