Rio 2016: mélyről jött a kétszeres bajnok, de már beszél az anyjával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.13. 15:25
Testvéreihez hasonlóan nevelőszülőknél nőtt fel Simone Biles. A Rióban már két aranyérmet (csapatban és egyéni összetettben) begyűjtő amerikai tornász édesanyját különböző bűncselekmények miatt az elmúlt húsz évben legalább húsz alkalommal tartóztatták le.

A kábítószer- és alkoholfüggősében szenvedő Shannon Biles 2000-ben lemondott szülői jogának gyakorlásáról – az olimpiai bajnok tornásznak nővére, bátyja és húga is van –, így édesapja, Ronald, illetve mostohaanyja, Nellie vette magához az akkor hároméves Simone-t, valamint az újszülött Adriát. Két idősebb gyermeke a nagynénjéhez, édesapja testvéréhez került.

Shannon Bilest különböző bűncselekmények – lopás, garázdaság, kábítószer-birtoklás, kábítószeres befolyásoltság alatti vezetés – az utóbbi húsz évben legalább húsz alkalommal tartóztatták le. Egyszer Simone-nal várandósan.

A 44 éves nő saját bevallása szerint kilenc éve minden szempontból józan életmódot él. Háromhavonta beszél olimpiai bajnok lányával, az elmúlt években néhány alkalommal együtt vakációztak. Kapcsolata azonban a családtagjaival még közel sem felhőtlen.

„Én csak azt szeretném mondani, hogy szeretlek, Simone! Nagyon büszke vagyok rád. Hajrá, Team USA!” – üzent olimpiai bajnok lányának a jó útra tért édesanya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik