Magyar diadal az egyik legnagyobb online versenyen

2010.04.06. 15:17
Címkék
A PokerStars vasárnapi Sunday Warm-Up elnevezésű versenyén „vtiger" nyert, a magyar játékos azonban osztozás miatt csak a negyedik legnagyobb összeget nyerte.
A piacvezető online pókerterem a hétvégén ellenállhatatlan ajánlatokkal várja a pókerversenyek híveit, akik a Sunday Million mellett több, jelentős összdíjazású tornán is részt vehetnek. Ezek egyike a Sunday Warm-up, amelyre 215 dollár a nevezési díj. A szokásoknak megfelelően most vasárnap is elképesztő tömeg jött össze, a magyar idő szerint kora este megrendezett versenyen 4314-en ültek asztalhoz a virtuális teremben.

 
 Az NSO Pókerrovatának szakmai partnere a poker24.hu.
A szépszámú mezőny 862 800 dolláros összdíjazást hozott össze, az első helyezett pedig 135 ezer dollárra számíthatott előzetesen. A versenyen természetesen rengeteg honfitársunk vett részt, közülük egy egészen a végkifejletig versenyben maradt. A „vtiger" felhasználónevű magyar pókeres eljutott a legjobb négy közé, ahol a még versenyben lévők az osztozás mellett határoztak. A pókeresek úgy egyeztek meg, hogy a győztesnek félre tesznek tízezer dollárt, a nyereményt pedig az aktuális zsetonállás alapján osztják szét.

Ekkor a versenyben „kakagun" fölényesen vezetett, így 127 ezer dollárt számoltak ki a számára, vagyis az a furcsa helyzet állt elő, hogy „kakagun" az egyezés utáni esetleges végső sikere több pénzt hozott volna számára, mint az eredeti első díj. Ha ugyanis „kakagun" egyezés nélkül nyert volna, 135 ezer dollárra tarthatott volna igényt, az egyezés utáni végső sikere viszont már 137 ezerre rúgott.

Azonban „vtiger" megakadályozta ezt, bejutott a heads-upba, és legyőzte a sokáig éllovast. A magyar pókeres így összesen 79 664 dollárt nyert, míg a második helyen záró játékos 127 ezret tett zsebre.

A Poker24.hu legfrissebb póker híre: Isildur1 élőben is bemutatkozik
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik