Tippverseny - Eredményhiretés

2518456 25184562518456 2518456
Vágólapra másolva!
2012.12.23. 19:12
Tisztelt Olvasók! Amint azt megígértem, idén még adós vagyok egy eredményhirdetéssel, az őszi félév tippversenyének végeredménnyel és a...

Tisztelt Olvasók!

Amint azt megígértem, idén még adós vagyok egy eredményhirdetéssel, az őszi félév tippversenyének végeredménnyel és a győztes személyek kilétével!

A
PLL-ben már megszokott tendencia szerint , a hallgatók nem csak a fizikai, hanem az agymunkát sem vetik meg maguktól, így jelen versenysorozatunk mindkét téren, az idei szezonban is nagy népszerűségnek örvendett!

Jelen félévben 16 érdeklődőt tudtunk regisztrálni a tippversenyünkbe, melyből sajnos csak 10-en voltak aktív résztvevők, így igazából köztük dőlt el a nem kicsit kiélezettnek mondható verseny!

Előző gondolataimhoz visszatérve, ajánlom annak is komolyabban venni a következő félév tippversenyét, aki idén csak 2-3 fordulóra szavazott, mivel ahogyan azt nemsokára láthatja nem is olyan nehéz néha 10-15 perc gondolkodással igen értékes nyereményekre szert tenni a tippversenyünk jóvoltából!

Nos akkor lássuk is "miből is élünk"! :D

(A képre kattintva, nagy méretben is megtekinthetitek!)

Amit feltétlenül érdemes kiemelni, hogy az élvonalban nagyon szoros küzdelemre került sor!
GratulálunkLacikaa-nak, aki azzal szerezte meg az első helyet, hogy 2 alkalommal tudott 11 pontot, vagyis az adott fordulóban elérhető maximum pontszámot szerezni!
Szintúgy gratulálunkStevie játékosunknak, akinek zsinórban harmadik alkalommal sikerült az összesítésben a legtöbb pontot megszereznie! Sajnos a fent említett okokból csak a 2. helyen végzett, de ez semmiképpen sem árnyalja az érdemeit!

Különdíjban (szóbeli elismerésünk!) részesítjükXersaihtam nevű játékosunkat, aki egyedül tudta a legtöbb, 12 pontot megszerezni egy fordulóban, így teljesítménye mindenképpen kiemelendőnek tekinthető!

És végül nézzük a díjazottakat és a díjakat:

1. helyezett: LACIKAA - Pázmány pulcsi/póló és ingyen belépő a felezőre

2. helyezett: STEVIE - Pázmány pulcsi

3. helyezett: DEBOER55 - Pázmány póló

A díjakat a következő félév PLL. idénynyitóján vagy azt követően a HÖK irodákban vehetitek át!

Nos most már véglegesen elköszönök tőletek erre az évre!
Köszönöm szépen nektek, hogy figyelemmel kísértétek munkásságomat, öröm volt veletek együtt végig követni ezt a félévet is!
Tavasszal újra találkozunk!
Kellemes Ünnepeket!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik