Serie A: Lukaku az Öreg Hölgynek bókolt

Vágólapra másolva!
2018.10.15. 07:32
null
Lukaku szívesen menne idővel Olaszországba (Fotó: AFP)
Romelu Lukaku el tudja képzelni magát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), amelyben – nem túl meglepő módon – a sorozatban hét bajnoki címet nyerő Juventust tartja a legjobb csapatnak.

„Miért is ne?" – felelte Romelu Lukaku a La Gazzetta dello Sportnak arra a kérdésre,hogy el tudná-e képzelni magát az olasz élvonalban.„Kifejezetten remélem, hogy lesz rá lehetőségem"– tette hozzá a Manchester United 25 esztendős belga támadója, aki 18 éves kora óta Angliában játszik, s azóta megjárta a Chelsea-t, a West Bromwich Albiont és az Evertont is.

A United támadója október 23-án, a Bajnokok Ligája következő körében épp a Juve ellen bizonyíthat.

„A Juventus nagyszerű projektnél tart, a torinóiaknak csak járniuk kell tovább az utat, amin most járnak. Évről évre egyre erősebbek próbálnak lenni, és ezt jól is csinálják. Nemcsak Cristiano Ronaldo megszerzésére gondolok, érdemes megnézni a többieket is. Paulo Dybala lenyűgöző tehetség és egyre jobb lesz, bár az én kedvencem Douglas Costa. Az ő megszerzése is nagyszerű igazolás volt, elég megnézni a karrierjét, mindenhol képes volt különbséget jelenteni" – udvarolt az olasz klubnak és futballistáinak Lukaku, aki a BL-meccs mellett sem ment el szó nélkül.

„Nem lesz egyszerű, mint ahogyan a csoport sem az, de meg akarjuk nyerni" – jelentette ki Lukaku.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik