Milan: két európai topcsapat „kimentené” Fernando Torrest?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.13. 09:13
Fernando Torres senkinek sem kell – szomorú, de jelenleg így állunk. A Chelsea labdarúgócsapatának csatára, aki jelenleg az AC Milanban futballozik, továbbra sem találja a helyét, és bár sajtóhírek szerint sem a londoniak, sem a milánóiak nem tartanak igényt a szolgálataira, talán megmenekülhet.

Mint beszámoltunk róla, angol sajtóértesülések szerint az AC Milannál annyira elégedetlenek Fernando Torres őszi teljesítményével, hogy a spanyol labdarúgót bőven kölcsönvételi idejének lejárta előtt, már a télen visszaadhatják anyaegyesületének, a Chelsea-nek.Mint beszámoltunk róla, angol sajtóértesülések szerint az AC Milannál annyira elégedetlenek Fernando Torres őszi teljesítményével, hogy a spanyol labdarúgót bőven kölcsönvételi idejének lejárta előtt, már a télen visszaadhatják anyaegyesületének, a Chelsea-nek.

Igen ám, de José Mourinho ezt hallva közölte, köszöni, nem tart igényt a támadóra, Torresnek ugyanis nincs helye a Chelsea-ben.

A szebb napokat is megélt spanyolnak azért így sem kell csüggednie, újabb brit pletykák szerint még maradt egy Premier League-együttes, amely hajlandó lenne őt befogadni.

Ráadásul a közeg sem lenne ismeretlen, hiszen az érdeklődő a Liverpool, amelyben 2007 és 2011 között futballozott a 110-szeres válogatott spanyol.

Sőt, a spanyol lapok állítják, Torres nevelőegyesülete, az Atlético Madrid is szívesen látná újra a soraiban a kegyvesztett csatárt, aki a 2014–2015-ös bajnoki szezonban egy gólnál jár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik