Milan: gigaüzlet készül, 120 millióért jön a középpályás?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.06. 14:41
null
Szergej Milinkovics-Szavicsért (pirosban) 120 millió eurót is kifizetne a Milan? (Fotó: AFP)
Olaszországi lapértesülések szerint Leonardo, a Milan labdarúgócsapatának új sportigazgatója elképesztő transzfer véghezvitelén dolgozik.

 

A főbb olasz bulvárlapok napok óta azt ecsetelik, hogy Leonardo fő kiszemeltje a Milan középpályájára Szergej Milinkovics-Szavics, a Lazio szerb válogatott játékosa, ám a 23 esztendős futballistával kapcsolatban Claudio Lotito, a római klub elnöke már a világbajnokság előtt elmondta, 120 millió euró alatt egyetlen ajánlaton sem gondolkozik el.

Milinkovics-Szavics esetében több európai topcsapat érdeklődéséről is cikkeznek – főként a Real Madridéról, ám nem valószínű, hogy a spanyol gigász hajlandó lenne kifizetni a kért összeget.

Leonardo azonban az olasz média állítása szerint vasárnap találkozott a játékossal – és ügynökével, Mateja Kezsmannal –, a Milan pedig azon dolgozik, hogy tető alá hozza a Lazióval a megállapodást, melynek értelmében a piros-feketék 40 millióért egy szezonra kölcsönvennék a szerbet vételi opcióval, amelyet ha érvényesítenek, akkor a 2018–2019-es szezon végén további 80 millió euróért végleg megvásárolhatják Milinkovics-Szavicsot.

A Milannál azért gondolkoznak ilyen transzferben, mert a klub így nem sértené meg az UEFA pénzügyi fair play szabályzatát.

A 23 éves futballista értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 90 millió euróra becsüli, Milinkovics-Szavics az előző idényben 48 mérkőzésen 12 találatig és 9 gólpasszig jutott összesen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik