Serie A: levágta az ujját a laziós, így trollkodták a Roma-ultrák

Vágólapra másolva!
2015.12.07. 14:43
A Serie A-ban szereplő AS Roma szurkolói a csapat hétvégi, Torino elleni bajnoki mérkőzésén az ősi rivális Lazio egyik játékosának szörnyű balesetéből csináltak viccet a lelátón.

Senad Lulic, a Lazio középpályása a múlt héten egy horrorisztikus edzőtermi balesetben elvesztette az egyik ujja felső percét. Kórházba szállították, ahol műtéten esett át, egyelőre nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia. Senad Lulic, a Lazio középpályása a múlt héten egy horrorisztikus edzőtermi balesetben elvesztette az egyik ujja felső percét. Kórházba szállították, ahol műtéten esett át, egyelőre nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia.

Erről a balesetről emlékeztek meg az AS Roma szurkolói a Torino elleni 1–1-es döntetlennel végződő bajnokin. A lelátón látható transzparensen egy leszakadt ujj és a következő felirat volt látható: „Nem fog visszanőni.”

A Roma-drukkerek üdvözölték Lulicot (Fotó: twitter.com/BiHFootball)
A Roma-drukkerek üdvözölték Lulicot (Fotó: twitter.com/BiHFootball)

 

Lehet, hogy a karma büntette őket a 94. percben?

A „farkasok” szurkolói egyébként azért is haragudhatnak Lulicra, mert novemberben az ő belépője nyomán sérült meg hosszabb időre a Roma egyik legjobbja, Mohamed Szalah.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik