Maradona Agüerónak és Téveznek is azt javasolja, igazoljon az Interbe

Vágólapra másolva!
2009.01.13. 14:10
Úgy tűnik, hogy Diego Maradona, az argentin válogatott szövetségi kapitánya szeretné megerősíteni az olasz Internazionale keretét. Legalábbis a Napoli korábbi kiválósága azt javasolja Sergio Agüerónak és Carlos Téveznek, hogy igazoljanak a milánói együtteshez.
Maradona (jobbra) a szívén viseli Agüero sorsát
Fotó: Imago (archív)
Maradona (jobbra) a szívén viseli Agüero sorsát
Maradona (jobbra) a szívén viseli Agüero sorsát
Fotó: Imago (archív)
Maradona (jobbra) a szívén viseli Agüero sorsát

Diego Maradona keddi olaszországi látogatása során a Corriere dello Sportnak beszélt két argentin válogatott játékosáról. A szövetségi kapitány szerint leendő veje, Sergio Agüero és a Manchester United támadója, Carlos Tévez jól járna, ha az Interben folytatná pályafutását.

„Hogy mit javasolnék Sergiónak? Azt, hogy igazoljon az Interbe – mondta Maradona. – El tudom képzelni, hogy milyen nagyszerű csatárpárost alkotna Zlatan Ibrahimoviccsal. Biztos vagyok benne, hogy nem csak az Inter szurkolóinak szerezne örömet ezzel, hanem az olasz futball szerelmesei is élveznék a játékát.”

Maradona Agüero mellett Téveznek is azt tanácsolja, hogy menjen a fekete-kékekhez.

„Láttam a Chelsea és a Manchester United mérkőzését Tévez nélkül, és úgy vélem, hogy nagyon nem tesz jót neki a mellőzés – mondta Maradona. – Egyre valószínűbb, hogy távozik az angol csapattól, és szerintem Olaszországban, az Interben jó helye lenne. Mivel lejár a szerződése, könnyen átigazolhat.”

Pedig az „isteni Diego” tudtunkkal nem áll az Inter szolgálatában, így kissé meglepő, hogy mindkét kiváló játékosnak az olasz bajnokot javasolja. Talán azt szeretné, ha minél több argentin válogatott futballista ugyanabban a klubban szerepelne. Mindenesetre az Interben már futballozik néhány honfitársa, akiket Maradona az együttes mai kupameccsén is megnézhet a San Siróban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik