Az idegenbeli siker után hazai pályán is magabiztos volt az Inter

Vágólapra másolva!
2008.01.17. 22:27
Hazai pályán 3-0-ra verte az Inter a Reggina együttesét, így végül 7-1-es összesítéssel került a legjobb nyolc közé. Roberto Mancini a kispadra rakta Filkor Attilát, akit nem cserélt be, ellentétben saját fiával, Filippóval, aki hét percet kapott. A vendégcsapatnál Szatmári Lóránd első meccsét játszott a felnőtteknél, a magyar futballista a 76. percben állt be.
Hernan Crespo szerzett vezetést az Internek
Imago
Hernan Crespo szerzett vezetést az Internek
Hernan Crespo szerzett vezetést az Internek
Imago
Hernan Crespo szerzett vezetést az Internek

OLASZ KUPA

NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Internazionale – Reggina 3-0 (Crespo 33., Cascione 45.-öngól, Cesar 90+1.)
Tj: az Inter 7-1-gyel
Napoli - Lazio 1-1 (Domizzi 79. ill. Tare 55.)
Tj: a Lazio 2-1-gyel
Miután a Reggina ellen idegenben 4-1-re győzött az Inter, Roberto Mancini megtehette azt, hogy a felnőtt keret nagy részét pihenteti, és a Primavera csapatból több játékost is felhív az együtteshez. Köztük volt az edző fia, Filippo Mancini, valamint Filkor Attila is, mindketten a kispadon kezdtek.

A vendég Regginának is van magyar játékosa, Szatmári Lóránd is a tartalékok között ült a kezdésnél.

A milánóiak aktívabban játszottak, de sokáig nem tudták kihasználni a helyzeteiket. A 33. percben azonban megtört a jég, Hernan Crespo 19 méteres lövése megpattant Emmanuel Cascionén, így Nenad Novakovics kapusnak esélye sem volt a hárításra.

A 45. percben újabb gólt ért el az Inter, Pelé játszott Mario Balotellihez, aki Crespót próbálta játékba hozni. Cascione közbelépett, de róla a kapuba került a labda.

Szünet után némileg bátrabban lépett fel a vendégcsapat, ekkor már Alfonso kapusnak is többször közbe kellett avatkoznia.

Az Inter szünet után nem igazán erőltette a támadásokat, csak Solari veszélyeztette néhányszor a kaput, ám ekkor már nem volt benne igazán a gólveszély a biztos továbbjutásra álló hazaiak játékában.

A Regginában a 76. percben pályára lépett első alkalommal Szatmári is, de ő sem tudta bevenni Alfonso hálóját, Filkor a kispadon ragadt, Filippo Mancini és Marco Filippini csereként beállva (a szünetben beállt Luca Siligardival) egyetemben első meccsét játszotta a felnőttben. A lefújás előtt Cesar is egy szép találattal feliratkozott a góllövőlistára.

Az Inter 7-1-es összesítéssel lépett tovább a következő körbe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik