Antonio Cassano combsérülést szenvedett szomabton, két hétig pihen

Vágólapra másolva!
2007.09.11. 09:34
Késik Adriano Cassano várva várt visszatérése a futballpályára, mivel a játékos jelenlegi klubjának, az olasz Sampdoriának az orvosai közölték, hogy a támadó combsérülése miatt körülbelül két héttel elhúzódik a debütálás.
Antonio Cassano (jobbra) idei szezonja sem kezdődik jól
Antonio Cassano (jobbra) idei szezonja sem kezdődik jól
Antonio Cassano (jobbra) idei szezonja sem kezdődik jól
Antonio Cassano (jobbra) idei szezonja sem kezdődik jól

Antonio Cassano idei szezonja rémálomszerűen indul új csapatánál, az olasz Sampdoriánál, miután szombaton a svájci Bellinzona elleni barátságos mérkőzés első félidejében combsérülést szenvedett.

Walter Mazzarri, a csapat edzője korábban remélte, hogy már a hétvégi, Napoli elleni meccsen bevetheti a Real Madridtól kölcsönbe szerződött csatárt, számításai azonban nem jöttek be.

„A legjobb az, ha nem erőltetem a játékát” - nyilatkozta Mazzarri, aki nagyon reméli, hogy játékosa egészséges lesz a szeptember 26-i Inter elleni rangadóra.

Cassano nem kis felfordulást okozott azóta, hogy 2006-ban elhagyta Rómát a királyi gárda kedvéért, ahol nem sikerült sem maradandót alkotnia, sem stabil helyet kiharcolni magának a csapaton belül.

Mind a játékos, mind jelenlegi klubja reméli, hogy a Sampdoriánál megtalálja végre a számításait, és visszanyeri régi formáját.

Cassano jelenleg egy évig szerepel kölcsönben a Sampnál, a jövője nagyban függ az idei teljesítményétől.

ANTONIO CASSANO PROFI KARRIERJE

Év Csapat Mérkőzés Gól
1999-2001 Bari(olasz) 48 6
2001-2006 AS Roma (olasz) 118 39
2006-2007 Real Madrid (spanyol) 19 2
2007- Sampdoria (olasz, kölcsönbe) 0 0
Olasz válogatott
10 mérkőzés/3 találat
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik