Ez nem vicc! Mike Tyson Jake Paullal csap össze

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.07. 15:27
Forrás: Netflix
A Netflix csütörtök délután hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy a youtuberből lett – úgy tűnik – profi bokszoló, Jake Paul az 57 esztendős korábbi nehézsúlyú világbajnokkal, Mike Tysonnal csap össze július 20-án, az arlingtoni AT&T Stadionban.

 

A most 27 esztendős Jake Paul 2020-ban döntött úgy, hogy a vloggerkedést profi bokszra váltja: azóta 10 hivatalos mérkőzésen lépett ringbe, s bizony kilenc alkalommal diadalmaskodott, jobbára ketrecharcosok ellen, de kétségtelen, a UFC-mezőny krémjével mérte össze a tudását. Olyan klasszisok ellen sikerült győznie, mint Tyron Woodley, Anderson Silva vagy Nate Diaz. Egyedül a jelenlegi nehézsúlyú világbajnok, Tyson Fury féltestvére, Tommy Fury tudta megverni, tavaly februárban.

Az 57 éves Mike Tyson hivatalosan 2005-ben, 50 győzelemmel és 6 vereséggel vonult vissza a profi ökölvívástól, azóta két bemutatómérkőzésen lépett ringbe, legutóbb 2020-ban, Roy Jones Jr. ellen. Nagy kérdés, mire megy Jake Paullal, erre július 20-án megkapjuk a választ. A két sportoló az Egyesült Államokban, a Texas állambeli Arlingtonban található AT&T Stadionban küzd meg egymással.

A világ egyik legnagyobb médiaszolgáltató és produkciós vállalata, a Netflix, úgy tűnik, a sportközvetítéseket is szeretné felvenni a profiljába: a hivatalos Facebook-oldalán csütörtök délután közölte, hogy élőben adja a mérkőzést.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik