Profi boksz: brit ellenfele átgyalogolt Baranyin – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.09. 11:23
Szombat este a londoni Copper Box Arénában a helyi kedvenc Anthony Yarde (12–0–0, 11 KO) ellen tette kockára a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú Európa-bajnoki címét Baranyi Richárd (18–2–0, 12 KO). A találkozó sajnos nem Baranyi elképzelései szerint alakult, hiszen a fizikailag és technikailag is fölényben lévő brit hamar lezárta a találkozót.

Yarde folyamatosan bontogatta Baranyi kissé szellős fedezékét, aki ugyan a nyitó percben néhány ütéssel betalált, ám az első menet felénél bekapott egy balegyenest, majd nem sokkal utána egy jobb csapottat, amitől megzavarodott és hátramenetbe kényszerült. Nem sokkal később Yarde egy jobbegyenessel, a fedezékét átütve padlóztatta Baranyit, aki ugyan felállt, de nem bírta kivédekezni a brit támadásait és Steve Grey vezetőbíró leléptette a túlélő üzemmódba kapcsolt magyart.

Yarde ezzel a gyors sikerrel begyűjtötte karrierje első nemzetközi címét, Baranyi pedig elszenvedte a második kiütéses vereségét.

Baranyi tavaly szeptemberben a grúz Giorgi Berosvili legyőzésével szerezte meg az Eb-övet, és eddig egyszer, december végén védte meg. Londonban 18 győzelem mellett elszenvedte második vereségét a profik között.

www.profiboksz,hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik