Boksz: Fazekas megtréfálta a veretlen hulli sztárt

Vágólapra másolva!
2014.02.23. 07:59
Tovább folytatja menetelését a legendás Chris Eubank fia, Chris Jr. A York Hallban rendezett londoni gálán 13. alkalommal lépett kötelek közé a 24 éves középsúlyú reménység, és sorozatban az ötödik idő előtti győzelmét aratta, így továbbra is őrzi makulátlan mérlegét.

A hulli Ice Arenában tartott rendezvényen a budapesti Fazekas László megtréfálta a rendezőket, és a hatmenetes mérkőzésen 58:57 arányban legyőzte az eddig veretlen helyi sztárt, Zac Collinst. Fazekas, a Toto Box Promotions öklözője a 18. győzelmét aratta, míg Collins a tizedik meccsén először volt kénytelen vesztesként elhagyni a szorítót.

Hullban néhány öv is új gazdára talált. T.K.O.-győzelemmel gyűjtötte be az IBF könnyűsúlyú nemzetközi bajnoki címét Tommy Coyle. Ellenfele Daniel Eduardo Brizuela volt. A nyolc padlózással és három pontlevonással tarkított mérkőzés a 12. menetben ért véget, amikor is Brizuela padlóra került, de Steve Grey figyelmen kívül hagyta, hogy az argentin képes a folytatásra, és beszüntette a találkozót.

Negyedik alkalommal láthatta a nagyközönség a profik között a 2012-es olimpia harmatsúlyú aranyérmesét, Luke Campbellt. Ellenfele a 8–8–1-es mérleggel rendelkező norwichi Scott Moises volt. A nyolcmenetesre tervezett meccsen végig Campbell irányított, és több alkalommal is nehéz helyzetbe hozta a jobbára csak mosolygó Moisest, majd végül a 8. menetben testre mért balhoroggal befejezte a mérkőzést.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik