Profi ökölvívás: Hopkins szerint Pascal négymenetes bunyós

Vágólapra másolva!
2011.05.05. 21:54
Május 21-én Kanadában vívja a vitatott döntetlennel véget érő mérkőzésük visszavágóját a Bokszvilágtanács (WBC) félnehézsúlyú világbajnoka, Jean Pascal és a már élő legendának számító Bernard Hopkins.

A felek között az első meccs óta tapintható a feszültség, ahogy ez nemrégen, az HBO csatorna szembesítő műsorában is kiderült.

„Ne bőgj már, mint egy csecsemő! Amikor Bernard elveszít egy meccset, mindig valaki más a hibás. A pontozók döntetlent hoztak ki. Én nem hangoztatom, hogy megloptak volna. Azt mondtam, bokszoljunk ismét. Ő viszont attól a naptól kezdve csak sír, mint egy csecsemő, hogy ő nyert, és hogy őt meglopták. Fejezd már be a nyivákolást! Negyvenhat évesen már kissé öreg vagy ehhez!” – mondta Jean Pascal, aki sokak szerint csak erős bírói segítséggel tarthatta meg címét az első találkozó után.

„Ígérd meg, hogy ezúttal nem csak négymenetes bunyós leszel, mivel akkor pokoli kemény meccset vívhatunk. Akkora nyomás alatt leszel, mint ahogy Marvin Hagler tette a Thomas Hearns elleni összecsapáson” – válaszolt Bernard Hopkins.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik