Rali-vb: Észtországban folytatódik a szezon

Törölték a rali-világbajnokság argentin futamát, így a szezon szeptemberben Észtországban folytatódik.

Rali-vb: a koronavírus miatt a walesi versenyt is törölték

A koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg a Wales-ralit, amely az idei világbajnoki sorozat utolsó előtti versenye lett volna.

Rali-vb: törölték az új-zélandi versenyt a vírus miatt

A koronavírus-járvány hatására törölték az Új-Zéland ralit, amely ebben az idényben csatlakozott volna a világbajnoki (WRC) sorozathoz.    

Koronavírus: törölték a finnországi futamot a rali-vb programjából

A koronavírus-járvány miatt törölték az augusztusra tervezett finnországi futamot a rali-világbajnokság programjából.

Rali-vb: a hatszoros világbajnok nyert Mexikóban

A hatszoros világbajnok Sébastien Ogier nyerte meg szombaton a rali világbajnoki sorozat (WRC) szezonbeli harmadik versenyét, amelyet Mexikóban rendeztek.

Rali-vb: Elfyn Evans győzött Svédországban

A brit Elfyn Evans nyerte meg vasárnap a rali világbajnoki sorozat (WRC) szezonbeli második versenyét, amelyet Svédországban rendeztek. A második helyen a címvédő Ott Tänak végzett. A 13 állomásos WRC március 12. és 15. között Mexikóban folytatódik.

Rali-vb: Neuville nyerte meg a nyitányt Monte-Carlóban

A belga Thierry Neuville nyerte meg vasárnap a rali-világbajnoki sorozat (WRC) idénynyitó versenyét Monte-Carlóban.

Rali-vb: hatalmas bukást úsztak meg sértetlenül – videó

A 2020-as rali-világbajnokság (WRC) első állomásán, a Monte-Carlo ralin hatalmasat bukott a címvédő Ott Tänak. Az észt versenyző 185 kilométer per órás sebességnél veszítette el az uralmát az autója felett, majd többször is megpördült a levegőben.

Rali-vb: Chile visszalépett a rendezéstől

Az eredetileg tervezett 14 helyett csak 13 versenyre kerül sor az idei rali világbajnoki (WRC) sorozatban, miután az áprilisra kiírt chilei futam szervezői visszaléptek az esemény megrendezésétől.

Rali-vb: a tüntetések miatt elmarad jövőre a chilei verseny

Az országban fennálló társadalmi elégedetlenség miatt nem rendezik meg jövőre a Chile-ralit.

Rali-vb: csapatot váltott a hatszoros világbajnok Ogier

A Toyotához szerződött a hatszoros világbajnok francia Sébastien Ogier, aki Elfyn Evansszal és Kalle Rovanperäval kiegészülve alkotja majd a japán gyártó csapatát a rali-vb (WRC) következő idényében.

Rali-vb: tűzveszély miatt elmarad az idényzáró verseny

A környéken lévő tűzveszély miatt elmarad a rali-világbajnokság Ausztráliába tervezett záró futama.

Rali-vb: megvan az első nem francia világbajnok 2003 óta

Az észt Ott Tänak második helyen végzett a belga Thierry Neuville mögött a rali-világbajnokság (WRC) katalán állomásán vasárnap, de így is megszerezte pályafutása első világbajnoki címét.

Rali: Japán, Kenya és Új-Zéland is vb-futamnak ad otthont

Három új helyszín, Japán, Kenya és Új-Zéland csatlakozik a rali-világbajnokság (WRC) versenynaptárához a jövő évi szezonban – jelentették be pénteken.

Rali-vb: sorozatban harmadszor Tänak nyerte a Német ralit

Sorozatban a harmadik évben az észt Ott Tänak nyerte a Német ralit.

Rali-vb: minden idők legszorosabb befutója Monte-Carlóban

Sébastien Ogier nyerte a Monte-Carlo ralit, a világbajnoki sorozat első versenyét. A hatszoros vb-győztes francia pilóta, aki tavaly Forddal győzött, ezúttal már Citroënnel versenyzett, és 2.2 másodperccel előzte meg a belga Thierry Neuville-t – ez a Monte-Carlo rali történetének legszorosabb befutója. A harmadik helyen az észt Ott Tänak végzett. Ogier hetedszer bizonyult a legjobbnak ezen a viadalon, a legutóbbi hat alkalommal ő nyert itt.

Rali-vb: Sébastien Loeb hat futamon indul jövőre

A dél-koreai gyártó csütörtöki bejelentése szerint a 44 éves Sébastien Loeb egy i20-assal versenyez majd állandó navigátorával, a monacói Daniel Elenával. Loeb és a Hyundai kétéves szerződést kötött egymással, a francia versenyző az év első futamán, a január 24. és 27. között esedékes Monte-Carlo ralin már ott lesz a mezőnyben.

Rali-vb: Ogier két évre visszatér a Citroënhez

A francia pilóta 2008-ban junior-világbajnok lett a francia autómárkával, majd 2013 és 2016 között a Volkswagennel nyert négy vb-címet a felnőttmezőnyben. Az ötödik győzelmét az M-Sport Ford színeiben aratta, itt mostanáig két évet töltött el.

Rali-vb: Ott Tänak sorozatban harmadszor nyert

Az észt Ott Tänak és Martin Järveoja győzelmével zárult vasárnap a Török rali, a világbajnoki sorozat tizedik állomása.

Rali: szerződést hosszabbított a vb éllovasa

Három évvel, 2021-ig meghosszabbította szerződését Thierry Neuville, a rali-világbajnokság összetett pontversenyének éllovasa.