Rali-vb: sorozatban harmadszor Tänak nyerte a Német ralit

Sorozatban a harmadik évben az észt Ott Tänak nyerte a Német ralit.

Rali-vb: minden idők legszorosabb befutója Monte-Carlóban

Sébastien Ogier nyerte a Monte-Carlo ralit, a világbajnoki sorozat első versenyét. A hatszoros vb-győztes francia pilóta, aki tavaly Forddal győzött, ezúttal már Citroënnel versenyzett, és 2.2 másodperccel előzte meg a belga Thierry Neuville-t – ez a Monte-Carlo rali történetének legszorosabb befutója. A harmadik helyen az észt Ott Tänak végzett. Ogier hetedszer bizonyult a legjobbnak ezen a viadalon, a legutóbbi hat alkalommal ő nyert itt.

Rali-vb: Sébastien Loeb hat futamon indul jövőre

A dél-koreai gyártó csütörtöki bejelentése szerint a 44 éves Sébastien Loeb egy i20-assal versenyez majd állandó navigátorával, a monacói Daniel Elenával. Loeb és a Hyundai kétéves szerződést kötött egymással, a francia versenyző az év első futamán, a január 24. és 27. között esedékes Monte-Carlo ralin már ott lesz a mezőnyben.

Rali-vb: Ogier két évre visszatér a Citroënhez

A francia pilóta 2008-ban junior-világbajnok lett a francia autómárkával, majd 2013 és 2016 között a Volkswagennel nyert négy vb-címet a felnőttmezőnyben. Az ötödik győzelmét az M-Sport Ford színeiben aratta, itt mostanáig két évet töltött el.

Rali-vb: Ott Tänak sorozatban harmadszor nyert

Az észt Ott Tänak és Martin Järveoja győzelmével zárult vasárnap a Török rali, a világbajnoki sorozat tizedik állomása.

Rali: szerződést hosszabbított a vb éllovasa

Három évvel, 2021-ig meghosszabbította szerződését Thierry Neuville, a rali-világbajnokság összetett pontversenyének éllovasa.

Rali-vb: újabb észt siker, de még Neuville vezet összetettben

Az észt Ott Tänak, Martin Järveoja páros sikerével zárult vasárnap a Német rali, a világbajnoki sorozat kilencedik állomása.

Rali-vb: észt győzelem született Finnországban

Az észt Ott Tänak, Martin Järveoja páros sikerével zárult vasárnap a Finn rali, a világbajnoki sorozat nyolcadik állomása.

Szardínia rali: Neuville nyert, nőtt az előnye összetettben

A Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul kettős nyerte vasárnap a Szardíniai ralit, a világbajnoki sorozat hetedik állomását.

Rali-vb: belga siker, letaszították az élről a címvédőt

A Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul kettős nyerte a Portugál ralit, a világbajnoki sorozat hatodik állomását.

Rali: a vb-címvédő dobogóra sem állhatott Argentínában

A Toyota Yarisszal versenyző Ott Tänak, Martin Järveoja észt páros nyerte mag az Argentin ralit, a világbajnoki sorozat ötödik állomását.

Rali-vb: belga győzelem született a havas Svéd-ralin

A belga Thierry Neuville győzött a Svéd-ralin, és világbajnokság második futamát követően a pontverseny élére állt.

Rali-vb: a címvédő győzelmével indult az idény Monacóban

A címvédő francia Sébastien Ogier győzött a Monaco-ralin, a világbajnoki sorozat idénynyitóján. A 34 éves francia versenyző sorozatban ötödször diadalmaskodott Monacóban.

Rali-vb: Loeb három futam erejéig visszatér a mezőnybe

A kilencszeres bajnok francia Sébastien Loeb a következő idényben visszatér a rali-világbajnokság (WRC) mezőnyébe.

Rali: Sébastien Ogier ötödször lett világbajnok

A francia Sébastien Ogier ötödször nyerte meg a rali-világbajnokságot, s ehhez még csak meg sem kellett nyernie a hétvégén a sorozat brit állomását, amelyen a hazaiak kedvence, Elfyn Evans dominált.

Rali: észt győzelem, változás a pontverseny élén

A Forddal versenyző észt Ott Tänak sikerével zárult a rali-világbajnokság németországi futama, melynek összetettjében a négyszeres bajnok francia Sébastien Ogier vette át a vezetést.

Finn rali: hazai siker; Neuville ugrott az élre összetettben

A Toyotával versenyző hazai Esapekka Lappi nyerte meg a rali-világbajnokság finnországi versenyét, melynek összetettjében az ezúttal hatodik, belga Thierry Neuville állt az élre.

Rali-vb: Neuville győzött Lengyelországban

A Hyundaijal versenyző belga Thierry Neuville nyerte meg vasárnap a rali-világbajnokság lengyelországi futamát. A 29 éves pilóta pályafutása ötödik vb-futamán győzött.

Rali-vb: észt siker Szardíniában, összetettben Ogier vezet

A Ford Fiestával versenyző Ott Tänak, Martin Järveoja észt páros nyerte meg a rali-világbajnokság szardíniai futamát.

Rali-vb: az éllovas Ogier nyert Portugáliában

A pontversenyben élen álló Sébastien Ogier nyerte meg a rali-világbajnokság portugáliai futamát, így összetettben növelni tudta előnyét riválisaival szemben.